0

Bemutatkozás


A Librotrade Kft. 1989-ben alakult a magyarországi idegen nyelvű könyv- és folyóirat-igények kielégítése céljából. A mai napig tevékenységünk meghatározó két legfontosabb területe a külföldi könyvek és folyóiratok beszerzése és terjesztése, az évek során Magyarország egyik meghatározó importőre lettünk.

Egyik legfontosabb partnerünk az angol nyelvkönyvek piacán az Oxford University Press, de megtalálhatóak raktárunkban a többi nagy könyvkiadó kiadványai is, úgymint a Cambridge University Press, a Pearson, Macmillan, Penguin, Harper Collins, Random House, Time Warner, Orion. Német nyelvterületről Hueber Verlag kiadványai és számos német kiadó termékei, valamint több magyar kiadó nyelvkönyvei. Nagy hangsúlyt fektetünk a mindenkori kínálatunk kialakítása során arra, hogy az idegen nyelveket tanulók (általános vagy szakmai, kezdő szinttől egészen a haladóig) és nyelvtanáraik (tanári példányok, megoldó kulcsok, hanganyagok) igényeit teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Legyen szó akár könnyített olvasmányokról, kurzuskönyvekről vagy szótárakról, fontos számunkra, hogy az aktuális kiadványokat a lehető legkorábban eljuttassuk a hazai nyelvoktatásban résztvevők számára.

Nemcsak nyelvkönyveket, szótárakat, hanem szépirodalmi műveket, könnyített olvasmányokat is forgalmazunk, a két fő nyelvterület (angol és német) mellett francia, olasz, orosz, spanyol nyelveken is. Raktárkészletünkön jelenleg is több, mint 15.000 cím található.

Cégünk központja és raktára Budapest XVII. kerületében található, egy 2003-ban elkészült, tágas, összesen 3.000 négyzetméter alapterületű
épületegyüttesben.

Nagy kihívást jelent számunkra, hogy folyamatosan meg tudjunk felelni az egyre növekvő igényeknek és elvárásoknak. Több, mint 2500 partnerünk között megtalálhatók viszonteladók, könyvesboltok, könyvtárak, általános- és középiskolák, egyetemek, de magánszemélyek is, egyre növekvő számban.

Budapest belvárosában található könyvesboltunk az Oxford Könyvesbolt, mely az Oxford University Press magyarországi mintaboltja. A kiadó könyvein kívül azonban megtalálható számos egyéb idegen nyelvi és magyar kiadó kiadványai is. Könyvesboltunk nemcsak magánszemélyeket, de oktatási intézményeket és viszonteladókat is kiszolgál.

Cégünk külföldi folyóiratok, tudományos szaklapok előfizetésével- az idegen nyelvű könyvek forgalmazása mellett - immár 30 éve, sikeresen foglalkozik.
A világ minden tájáról vállaljuk idegennyelvű  folyóiratok és szaklapok beszerzését. Várjuk érdeklődésüket!

Mindent megteszünk azért, hogy megfeleljünk a folyton változó piac igényeinek, ezért nyitottak vagyunk az újra, a változásokra. A Librotrade Kft.
meghatározó szereplője a magyar könyvpiacnak, és azon dolgozunk, hogy megtartsuk ezt a pozíciót, sőt minden szempontból egyre jobbak legyünk.

 

 

Hírlevél feliratkozás

Elolvastam és elfogadom az

1173 Budapest Pesti út 237

(061) 254-0-254

konyvrendeles@librotrade.hu

H-CS: 7-15 | P: 7-13

Cookie beállítások
A böngészőjében cookie-kat (adatfájlokat) tárolunk a felhasználói élmény javítása érdekében. További információk
Kosár tartalma
Vásároljon még 20 000 Ft értékben az ingyenes házhozszállításhoz
Tovább a kosárhoz